OVER DE RALLY

Rally-informatie:

Op zaterdag 9 september begint de rally in Oss. Onderweg zorgen wij voor een verzorgde lunch, en ’s avonds organiseren we een feest ter ere van het lustrum van de WOLF Rally op een nog geheime locatie. Hier vindt ook het diner en de veiling plaats.

Deelname kost € 375,- per team (2 personen), inclusief diner en feestavond voor beide personen.

Welkom op de officiële website van de rally georganiseerd door James Poll, de man achter de gerenommeerde herenmodezaak WOLF, gevestigd in het hart van Oss. Met een passie voor luxe en oog voor detail is James Poll een bijzonder initiatief gestart dat de opwinding van het rallyrijden combineert met de gedachte om iets terug te doen voor de gemeenschap.

Het idee voor deze adembenemende tocht ontstond toen James Poll zich realiseerde dat veel van onze gewaardeerde klanten bij WOLF niet alleen van fijn leven houden, maar ook waardevolle schatten in hun garages hebben staan die wachten om te worden ontketend. James Poll kreeg een briljant idee: waarom zouden we niet een evenement organiseren dat zowel hun verfijnde smaak als hun liefde voor snelheid viert?

Maar het ging niet alleen om de rally zelf; er was ook een verlangen om het te verbinden aan een betekenisvol doel. Het lot bracht James Poll toevallig in contact met Ronald Jansen, de voorzitter van de stichting Beat Batten. Beat Batten is een bijzondere organisatie die strijdt tegen kinderdementie wereldwijd. Het toevallige ontmoeten op een bruiloft zorgde voor een directe klik en het werd duidelijk dat de rally een krachtig platform kon zijn om bewustwording te creëren en steun te bieden aan deze belangrijke zaak.

Beat Batten!

Met steun van talloze lokale bedrijven in Oss heeft de rally al een ongelofelijke hoeveelheid vrijgevigheid opgeleverd, nog voordat de motoren gestart zijn. Samen hebben we al bijna €10.000 ingezameld, wat getuigt van de onwankelbare toewijding van de gemeenschap om een verschil te maken. Elke ontvangen donatie draagt direct bij aan de voortdurende strijd tegen kinderdementie en biedt hoop aan degenen die getroffen zijn en hun families.

Terwijl we ons voorbereiden op dit buitengewone avontuur, nodigen we je uit om deel te nemen aan deze fantastische rally die de opwinding van de open weg combineert met de vreugde van het creëren van een positieve impact. Of je nu een enthousiaste deelnemer, een gulle sponsor of een gepassioneerde supporter bent, jouw betrokkenheid bij deze rally zal bijdragen aan verandering en een hoopvolle toekomst creëren voor kinderen die vechten tegen dementie.

Blijf op de hoogte van updates terwijl we samen aan deze opwindende reis beginnen, waarbij we onze liefde voor auto’s verenigen met ons gedeelde medeleven voor het welzijn van kinderen. Laten we ons achter de zaak scharen, hand in hand, terwijl we een diepgaand verschil maken in de strijd tegen kinderdementie.

© 2023 | WOLF RALLY